Kortlaivfestivalen 2010: GRENSELANDET

19. og 20. november får du oppleve det beste av utenlandske kortlaiver på Chateau Neuf i Oslo. Fra Sverige kommer fire teiplaiver – laiver inspirert av scenografien i Lars von Triers film Dogville – og samtidig får du være med i kåringen av vinneren av Larpwriter Challenge.

“Dödens ventrum” er et spill om en gruppe dødsdømte fanger som snart skal miste livet. Men én av dem kan bli benådet – vinneren av et realityshow sendt live fra death row. Laiven “When Our Destinies Meet” skaper et nett av historier der deltagerne bytter på å være publikum, regissører og spillere. I “Familiene Olsson, Karlsson og Nilsson” møter man tre familier med alle sine skavanker som møtes til deres årlige grillfest. Laiven eksperimenterer blant annet med å gi rom for å spille ut scener i ikke-kronologisk rekkefølge.

I tillegg får du være med å spille finalespillene fra The Larpwriter Challenge – en konkurranse om å skape de beste korte, politiske laivene. På festivalen skal vi spille de tre beste spillene, og juryen skal annonsere vinneren av konkurransen.

På lørdag kveld blir det fest, og vi oppfordrer dem som ikke har anledning til å delta på hele festivalen å ta turen innom.

Det er også mulig å bare delta på enkelte spill. Det endelige programmet med fordelingene av spillene kommer i begynnelsen av november. Festivalen er åpen for alle, og laivene kjøres på engelsk (eller kanskje norsk hvis alle deltakerne er skandinavisk-talende). Vi sees på Chateau Neuf, 19. og 20. november!

GRENSELANDET arrangeres av Laivfabrikken og Fantasiforbundet.

http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=158175077555199

Vist 290 ganger. Følges av 1 person.
Annonse

Nye bilder